Kullan myynti

Verkossa kulta vaihtaa omistajaa nopeasti

Kullan myynti voi olla houkutteleva vaihtoehto monille ihmisille, jotka haluavat päästä eroon tarpeettomista koruistaan tai sijoittaa kultaa rahaksi. Kullan myyminen verkossa on yksi nopeimmista ja kätevimmistä tavoista saada käteistä kultasijoituksista tai perintökoruista. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten voit myydä kullan verkossa ja mitä vaihtoehtoja sinulla on saatavilla.
Verkossa kulta vaihtaa omistajaa nopeasti

Kullan myyminen verkkosivujen kautta

Yksi yleisimmistä tavoista myydä kultaa verkossa on käyttää erikoistuneita yrityksiä, kuten Kultarahaksi. Tällaisilla verkkosivuilla voit suorittaa kullan myyntiprosessin helposti ja turvallisesti ilman suurta vaivaa.

KultaRahaksi.fi: Tämä verkkosivusto tarjoaa nopean ja yksinkertaisen tavan myydä kullan. Voit aloittaa kokeilemalla laskuria. Jos olet tyytyväinen hintaan, voit tilata KultaPaketin, joka mahdollistaa kullan turvallisen lähetyksen. Kultarahaksi tarjoaa myös mahdollisuuden vierailla Helsingin ostopisteellään, jossa voit saada välittömän arvion ja maksun.

KultaPaketti: Monet kullan ostoyritykset tarjoavat KultaPaketti-palvelua, joka mahdollistaa kullan lähettämisen postitse. Sinun tarvitsee vain tilata KultaPaketti, laittaa kulta siihen, ja lähettää se yritykselle. Saat arvion kullan arvosta ja voit päättää, haluatko myydä sen.

Kullan myyminen Helsingin ostopisteellä

Jos asut Helsingissä tai olet lähellä kaupunkia, voit harkita kullan tuomista suoraan ostopisteelle. Tämä on nopein tapa saada käteistä kullasta, sillä sinun ei tarvitse odotaa postin kuljetusta.

KultaRahaksi Ostopiste: Kultarahaksi tarjoaa ostopisteen Helsingin keskustassa. Voit varata ajan etukäteen tai vain kävellä sisään. Ammattitaitoinen henkilökunta arvioi kullan  ja hopean paikan päällä ja tarjoaa sinulle välittömän maksun.

Miten valita kullan ostaja verkossa

Kun päätät myydä kullan verkossa, on tärkeää valita luotettava ja rehellinen ostaja. Tässä on joitakin vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään oikean päätöksen:

Tutki Yritys: Tee taustatutkimusta yrityksestä, johon aiot lähettää kullan.

Vertaile Tarjouksia:  Vertaile tarjouksia ja valitse se, joka tarjoaa sinua tyydyttävän hinnan. Huomioithan, että kaikki alan toimijat eivät ilmoita hintojaan läpinäkyvästi.

Tarkista Käytäntöjä: Selvitä yrityksen käytännöt, kuten mahdolliset maksut ja palkkiot. Varmista, että olet tietoinen kaikista kustannuksista. Myös siinä tapauksessa, että haluat perua kaupan. Joudutko esim. maksamaan esineiden palautuksesta.

Turvallisuus: Käytä aina turvallista ja vakuutettua postia lähettäessäsi kullan. Säilytä kaikki lähetykseen liittyvät kuittaukset ja todisteet.

Asiakaspalvelu: Tarkista, onko yrityksellä hyvä asiakaspalvelu ja onko heihin helppo ottaa yhteyttä tarvittaessa.

Yhteenveto

Kullan myyminen verkossa on nopea ja kätevä tapa saada käteistä kullasta. Voit valita luotettavan yrityksen, kuten Kultarahaksi, joka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, kuten kullan lähettämisen KultaPaketilla tai kullan tuomisen Helsingin ostopisteelle.

Ajankohtaista

Lue myös nämä

Kaikki artikkelit
 • KultaRahaksi Oy Suomen vahvimmat platina
  Uutinen

  KultaRahaksi Oy on platinaluokassa

  Suomen Asiakastieto Oy on asettanut KultaRahaksi Oy:n jälleen vuonna 2023 parhaaseen Suomen Vahvimmat Platina -luokkaan. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Platina-sertifikaatti myönnetään ainoastaan yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Platina-sertifikaattiin on oikeutettu ainoastaan 3 % yrityksistä. Asiakkaillemme tämä merkitsee sitä, että olemme myös taloudellisesti luotettava ja vakaa kumppani.

  Lue artikkeli
 • Korut Rahaksi
  Kullan myynti

  Kulta Rahaksi kokemuksia

  KultaRahaksi ostaa paljon joko perinnöksi saatuja tai omia vanhoja laatikon pohjalle unohtuneita koruja. Moni haluaa muuttaa kullan rahaksi ja ostaa sitten uusia muistoja. Alla asiakkaiden kertomuksia sanomalehtien sivuilta. Ostamme kultaa ja hopeaa sekä jalostettavaksi (ns. romukulta ja romuhopea). KultaRahaksi maksaa myös ylimääräistä designista ja timanteista. Etusivulla olevalla laskurilla voit kokeilla mikä on paras hinta esimerkiksi romukullasta. KultaRahaksi on palvellut vuodesta 2009 jo 150 000 suomalaista. Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan 95,2 % asiakkaista olisi valmiita suosittelemaan meitä myös muille. Haluamme palvella myös sinua niin hyvin, että voit suositella palveluamme ystävillesi. Moni yllättyy myönteisesti kuinka paljon maksamme pienestäkin määrästä kultaa.

  Lue artikkeli
 • Kullan kierrättäminen
  Kullan myynti

  Jalometallien kierrätys kannattaa

  Käytettyjen kullan, hopean ja muiden jalometallien myynti ei ole pelkästään taloudellisesti kannattavaa, vaan se edustaa myös ympäristöystävällistä vaihtoehtoa. Tämä kestävä valinta vähentää merkittävästi tarvetta valmistaa uusia koruja, mikä puolestaan säästää arvokkaita luonnonvaroja.

  Lue artikkeli