Tilaa maksuton KultaPaketti®
Vakuutettu 5 000 euroon asti

Tilaa KultaPaketti®

Tilataksesi KultaPaketin sinun täytyy olla täysi-ikäinen.

Tilaa KultaPaketti puhelimella

Soita 029 000 1133

Näin KultaPaketti® toimii

KultaPaketin avulla postitat esineesi meille turvallisesti ja helposti. Olemme vastaanottaneet asiakkailtamme 150 000 KultaPakettia, eikä yksikään ole kadonnut matkalla.

Tilaa maksuton KultaPaketti

Tilaa KultaPaketti®

KultaPaketti on palautuskuori, jonka postimaksut on maksettu puolestasi. Kello 14 mennessä tulleet tilaukset postitetaan vielä samana päivänä. KultaPaketin tilauksen jälkeen saat tekstiviestivahvistuksen ja tunnukset asiakassivuille.

Tilaa KultaPaketti
Vie KultaPaketti postiin

Vie kuori postiin

Saatuasi KultaPaketin kotiin, sujauta arvoesineesi turvapussiin ja täytä asiakastiedot. Vie kuori Postin toimipisteeseen. Postimaksut on maksettu puolestasi. Lähetys on vakuutettu 5 000 euroon asti. Voit seurata lähetyksesi matkaa Postin lähetystunnuksella.

Postin seurantapalvelu
Maksu 24 tunnin sisällä

Maksu 24 tunnin sisällä

 Arvioimme esineet ja maksamme rahat tilillesi samana päivänä kun olemme vastaanottaneet KultaPakettisi. Saat tekstiviestillä tiedon maksetusta summasta ja voit nähdä sen tiedon myös asiakassivuilta. Kaikki esineet valokuvataan vaa’an päällä ja kuvat näkyvät asiakassivulla ja kuitissa.

KultaRahaksi asiakassivu
Nopea arviointi

Huolellinen arviointi

Arvioimme omaisuutesi hienovaraisesti ja sitä kunnioittaen

Teemme arvioinnin huolellisesti, ehjiä esineitä vaurioittamatta. Tarkastamme arvoesineistäsi muun muassa nimi- ja pitoisuusleimat ja tarpeen vaatiessa mittaamme arvometallipitoisuuden röntgenanalysaattorilla. Tällä menetelmällä esinettä ei tarvitse vahingoittaa arvioinnin aikana. Kiinnitämme arvioinnissa huomiota myös esineen mahdolliseen design-arvoon.

3 päivän peruutusturva

3 päivän peruutusturva

Jos et ole tyytyväinen hintaan, palautamme esineesi ilman lisämaksua.

Maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme saaneet lähetyksesi. Jos et ole tyytyväinen tarjoamaamme hintaan, voit perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä arvioinnin tekemisestä. Jos päädyt perumaan kaupan, palautamme esineesi takaisin siinä kunnossa kuin ne saimme. Maksamme myös palautuksen postikulut. Et siis voi menettää mitään, jos lähetät korusi meille arvioitavaksi!

KultaPaketin esittelyvideo

Katso noin minuutin pituinen videoesittely palvelusta.

Animaatiossa esiteltyä videoarviointipalvelua emme enää valitettavasti pysty tarjoamaan.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä KultaPaketista?

KultaPaketin tilaaminen ja kultaesineiden lähettäminen KultaPaketissa on aina täysin maksutonta. Emme myöskään peri maksua esineiden palautuksesta asiakkaalle.

KultaPaketti postitetaan sinulle tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta.

Katoamistapausten todennäköisyys on käytännössä olematon. Asiakkaidemme lähettämistä kymmenistätuhansista KultaPaketista kaikki ovat tulleet perille. KultaPaketissa postitetut lähetykset on vakuutettu 5 000 euroon saakka.

Kyllä, tutkimme aina esineiden kultapitoisuuden tarkasti. Jos lähetyksestä läytyy kullattomia esineitä voidaan ne haluttaessasi palauttaa 10 euron palautusmaksua vastaan.

Voit seurata KultaPaketin matkaa syöttämällä VV-alkuisen seurantakoodin Postin seurantapalveluun. Sieltä näet myös ajankohdan, jolloin olemme vastaanottaneet lähetyksesi. Arvioimme esineesi samana päivänä kuin ne vastaanotamme ja maksamme rahat tilillesi 24 tunnin sisällä.

Pyrimme käsittelemään kaikkia esineitä erittäin hellävaraisesti. Käytämme metallipitoisuuden arvioimiseen ensisijaisesti röntgenlaitetta. Jalometallipitoisuuden selvittämiseksi joudumme tietyissä erikoistapauksessa tekemään esineille testejä, jotka saattavat jättää esineeseen pienen jäljen. Teemme siinä tapauksessa testin aina mahdollisimman huomaamattomaan paikkaan. Jos kyseessä on Kalevala, Lapponia, muotikorut tai design- tai timanttikorut ryhmään kuuluva esine, niin silloin esinettä vahingoittavia testejä ei tehdä ilman omistajan erillistä suostumusta.

Rikkinäisistä, puutteellisista tai kunnostamista edellyttävistä jalometalliromuksi luokiteltuista esineistä irrotamme kivet jalometallipainon selvittämiseksi.

Kultaesineiden arvioinnin tekevät kokeneet kulta-asiantuntijat. Kirjautumalla asiakassivuille sivustomme etusivun painikkeen kautta näet koko arviointiprosessin dokumentoituna: kuvat esineistäsi ja Inspectan hyväksymän vaa’an punnitustuloksen. Saat lisäksi kuitin jossa valokuvat sähköpostitse tai jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta, niin postitse.

Käytämme jalometallien ja muiden esineiden punnitsemiseen viranomaisten tarkastamia tarkkuusvaakoja. Tarkastus tehdä vuosittain Inspectan toimesta.

Vakuutetun KultaPaketin toimitus meille kestää yleensä 1-3 työpäivää. Arvioimme kultaesineet heti samana päivänä, kun olemme vastaanottaneet lähettämäsi KultaPaketin. Maksun suoritamme yleensä samana työpäivänä tai viimeistään 24 tunnin kuluessa vastaanottamisajankohdasta.

Käytämme Danske Bankia. Mikäli pankkitilisi on jossain muussa pankissa, voi rahojen siirtyminen tilillesi kestää yhden pankkipäivän maksuhetkestä.

Sinulla on aina 3 vuorokautta aikaa perua myynti (KultaPaketti) sen jälkeen, kun esineet on maksettu sinulle. Jos haluat perua kaupan, ole viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi tai puhelimitse numeroon 029 000 1133.

Kun olet perunut myynnin, ilmoitamme tilitietomme sinulle. Näin jpystyt palauttamaan saamasi rahat meille. Lähetämme sitten esineesi viipymättä takaisin ilman erillisiä kuluja. Eli maksat tilillemme saman summan kuin olemme maksaneet tilillesi kaupan yhteydessä.