Lapponia koru

Ostetaan Lapponia koruja

Ostamme Lapponia koruja hyvään hintaan. Korut menevät jälleenmyyntiin, joten saat niistä paremman hinnan, kuin jos möisit ne sulatukseen menevänä jalometalliromuna.

KultaRahaksi tarjoaa luotettavan ja vaivattoman tavan päästä eroon tarpeettomista koruista ja samalla saada niistä hyvän korvauksen. Ostamme Lapponia koruja kaikilta vuosikymmeniltä, oli kyseessä sitten Lapponia korut 70-luvulta, 80-luvulta, 90-luvulta tai muilta vuosikymmeniltä.  Voit lähettää Lapponia korusi meille turvallisesti KultaPaketissa tai vierailla Helsingin ostopisteellä.

Lapponia koru
Laskuri

Laske Lapponia korusi arvo

Voit laskea oheisella laskurilla arvion, paljon maksaisimme sinulle Lapponia korustasi. Laskuri hyödyntää tämän hetkistä jalometallien arvoa arvion tekemiseen.

Jos laskuri ei näy, salli kaikki evästeet ja päivitä sivu.

Kokonaisarvo

Hinta perustuu antamiisi tietoihin ja päivän jalometalliarvoon.

Tilaa maksuton KultaPaketti®
Esimerkkejä Lapponia koruista joita ostamme

Myy käytetyt Lapponia korut

Lapponia korut on valmistettu monista eri materiaaleista, kuten hopeasta, kullasta ja pronssista. Riippumatta siitä, ovatko Lapponia korusi hopeaa, kultaa vai jotain muuta, me ostamme ne.

  • Lapponia kultakoru

    Lapponia kultakorut

  • Lapponia hopeakorut

    Lapponia hopeakorut

  • Lapponia pronssikorut

    Lapponia pronssikorut

Vaikeasti jälleenmyytävät Lapponia koru mallit ostamme jalometalliromuna. Näitä vaikeasti jälleenmyytäviä on osa kihlasormuksista ja rikkinäiset korut. Nämä Lapponia korut ostamme romukultana tai romuhopeana.

Historia

Lapponia koru

Lapponia korujen tarina alkoi, kun Pekka Anttila ja Björn Weckström yhdistivät voimansa. Lapponia korujen suunnittelussa luonto on ollut keskeisessä roolissa.

Lapponia korun tarina juontaa juurensa 1960-luvulle. Korubrändi syntyi visionääristen suunnittelijoiden ja taiteilijoiden intohimosta luoda koruja, jotka kuvastavat suomalaista luontoa, kulttuuria ja muotoilua. Björn Weckström on yksi Lapponia korujen merkittävimmistä suunnittelijoista. Hän on erityisen tunnettu luontoon innoittamistaan korusarjoista.

Ostamme Lapponia koruja

Lapponia koru leimat

Lapponia korut ovat arvokas osa suomalaista kulttuuriperintöä ja korutaiteen historiaa. Leimat ovat pieniä symboleja, jotka on kaiverrettu Lapponia koruihin usein huomaamattomiin paikkoihin.

Ne voivat kertoa monia tarinoita, kuten korun valmistusvuoden, valmistuspaikan ja materiaalin. Jokaisella leimalla on oma merkityksensä. Kaikissa Lapponia koruissa on ainakin valmistajan leima, eli nimileima. Oheisessa kuvassa on esimerkkejä eri aikakausien Lapponia leimoista. Lapponia korujen leimojen tunteminen voi auttaa arvioimaan korujen aitoutta.

Lapponia leimat
Tilaa maksuton KultaPaketti
Vakuutettu 5 000 euroon asti

Tilaa KultaPaketti®

Tilataksesi KultaPaketin sinun täytyy olla täysi-ikäinen.

Tilaa KultaPaketti puhelimella

Soita 029 000 1133