Muotikorut

Ostetaan muotikoruja

Ostamme muotikoruina suosittujen valmistajien suunnittelemat hyväkuntoiset korut. Tällaisia koruja ovat mm. Nomination, Thomas Sabo, Pandora ja Esprit korut.

Jos sinulla on käyttämättömiä muotikoruja, jotka eivät sovi enää tyyliisi tai jotka ovat jääneet lojumaan korulaatikkoon, anna niille uusi elämä. Jos harkitset muotikorujesi myymistä, olemme täällä auttamassa sinua. Voit lähettää muotikorusi meille turvallisesti KultaPaketissa tai vierailla Helsingin ostopisteellä.

Ostamme muotikoruja
Laskuri

Laske muotikorusi arvo

Voit laskea oheisella laskurilla arvion, paljon maksaisimme sinulle muotikorustasi. Laskuri hyödyntää tämän hetkistä jalometallien arvoa arvion tekemiseen.

Jos laskuri ei näy, salli kaikki evästeet ja päivitä sivu.

Kokonaisarvo

Hinta perustuu antamiisi tietoihin ja päivän jalometalliarvoon.

Tilaa maksuton KultaPaketti®
ESIMERKKEJÄ MUOTIKORUISTA JOITA OSTAMME

Myy meille muotikoruja

Alla on lista valmistajista, joiden koruja ostamme muotikoruina. Me tunnemme korut ja käymme ne aina tarkasti läpi, joten sinun ei tarvitse itse tietää valmistajaa tai suunnittelijaa. Ostamme myös muiden valmistajien koruja kuin alla on luetteloitu.

 • Nomination rannekoru

  Nomination

  Nomination on perustettu Italiassa vuonna 1987. Nominationin rannekorut mahdollistavat korujen personoinnin omien mieltymysten mukaan. Brändin valikoimaan kuuluu monenlaisia koruja, kuten sormuksia ja rannekoruja.

 • Thomas Sabo rannekoru

  Thomas Sabo

  Thomas Sabo on saksalainen korubrändi, joka perustettiin vuonna 1984. Thomas Sabo on tunnettu heloistaan. Asiakkaat voivat valita erilaisia helaelementtejä, jotka heijastavat heidän persoonallisuuttaan ja elämäntarinaansa.

 • Pandora hela

  Pandora

  Pandora on tanskalainen koruvalmistaja. Brändi perustettiin Kööpenhaminassa vuonna 1982. Pandora on tunnettu helakoruistaan, jotka mahdollistavat jokaisen yksilöllisen tarinan kertomisen korujen avulla.

 • Esprit hopeakaulakoru

  Esprit

  Esprit on tunnettu kansainvälinen tuotemerkki, joka on perustettu Kaliforniassa vuonna 1968 . Espritin koruvalikoimaan kuuluu monenlaisia vaihtoehtoja, kuten korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja ja sormuksia.

 • Ristomatti Ratia hopean hinta

  Ristomatti Ratia

  Ristomatti Ratia on suomalainen korubrändi. Brändi on nimetty suomalaisen muotisuunnittelijan Ristomatti Ratian mukaan. Tuotemerkin korut ovat usein rohkeita ja taiteellisia.

 • Muotikoru hopea

  Muut muotibrändit

  Ostamme myös muiden valmistajien koruja kuin alla on luetteloitu. Näitä ovat mm. kotimaiset ja ulkomaiset muotibrändit, kuten Tiffany & Co., Calvin Klein, Guess ja DKNY.

Erityisesti teräskorujen osalta korun hyvä kunto on erittäin tärkeä. Emme valitettavasti voi ostaa kovin naarmuuntuneita teräskoruja, sillä niillä ei ole jälleenmyyntimarkkinoita. Huonokuntoiset ja rikkinäiset jalometalleista valmistetut muotikorut ostamme jalometalliromuna, eli esim. romukultana tai romuhopeana.

Historia

Muotikorujen historia

Korut ovat olleet osa ihmiskulttuuria pitkään, alkaen alun perin symbolisista ja rituaalisista merkityksistä. Nykyään korut ovat muuttuneet tärkeäksi osaksi muotimaailmaa ja itseilmaisua.

Yksi merkittävä kehitys muotikoruissa on ollut brändien nousu, kuten Nomination, Thomas Sabo, Pandora ja Esprit, jotka ovat tuoneet markkinoille laajan valikoiman tyylejä ja designia. Nämä brändit ovat tehneet koruista saavutettavampia ja monipuolisempia kuin koskaan aiemmin. Ne ovat osa sitä tarinaa, miten korut ovat kehittyneet ajan myötä ja kuinka ne ovat edelleen tärkeitä osia tyyliämme ja itseilmaisuamme. Muotikorut jatkavat muuntautumistaan ja inspiroivat meitä ilmaisemaan persoonallisuuttamme.

Muotikorujen historia
Tilaa maksuton KultaPaketti
Vakuutettu 5 000 euroon asti

Tilaa KultaPaketti®

Tilataksesi KultaPaketin sinun täytyy olla täysi-ikäinen.

Tilaa KultaPaketti puhelimella

Soita 029 000 1133