Artikkelit

Artikkelit

Suodata

 • Korut Rahaksi
  Kullan myynti

  Kulta Rahaksi kokemuksia

  KultaRahaksi ostaa paljon joko perinnöksi saatuja tai omia vanhoja laatikon pohjalle unohtuneita koruja. Moni haluaa muuttaa kullan rahaksi ja ostaa sitten uusia muistoja. Alla asiakkaiden kertomuksia sanomalehtien sivuilta. Ostamme kultaa ja hopeaa sekä jalostettavaksi (ns. romukulta ja romuhopea). KultaRahaksi maksaa myös ylimääräistä designista ja timanteista. Etusivulla olevalla laskurilla voit kokeilla mikä on paras hinta esimerkiksi romukullasta. KultaRahaksi on palvellut vuodesta 2009 jo 150 000 suomalaista. Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan 95,2 % asiakkaista olisi valmiita suosittelemaan meitä myös muille. Haluamme palvella myös sinua niin hyvin, että voit suositella palveluamme ystävillesi. Moni yllättyy myönteisesti kuinka paljon maksamme pienestäkin määrästä kultaa.

  Lue artikkeli
 • Verkossa kulta vaihtaa omistajaa nopeasti
  Kullan myynti

  Verkossa kulta vaihtaa omistajaa nopeasti

  Kullan myynti voi olla houkutteleva vaihtoehto monille ihmisille, jotka haluavat päästä eroon tarpeettomista koruistaan tai sijoittaa kultaa rahaksi. Kullan myyminen verkossa on yksi nopeimmista ja kätevimmistä tavoista saada käteistä kultasijoituksista tai perintökoruista. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten voit myydä kullan verkossa ja mitä vaihtoehtoja sinulla on saatavilla.

  Lue artikkeli
 • Vertaile kullan ostopaikkoja
  Kullan myynti

  Vertaile kullan ostopaikkoja

  KultaRahaksi on ostanut kultaa vuodesta 2009. Asiakkaita on ollut jo 150 000. Uskomme vilpittömästi, että suurimmalle osalle palvelumme on kätevin vaihtoehto muuttaa kulta ja muut jalometallit rahaksi. KultaRahaksin hinnoittelu on täysin läpinäkyvää. Maksamme myös ylimääräistä design- ja timanttikoruista. Seuraaviin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota kullan ostopaikkaa valitessa.

  Lue artikkeli
 • KultaRahaksi Oy Suomen vahvimmat platina
  Uutinen

  KultaRahaksi Oy on platinaluokassa

  Suomen Asiakastieto Oy on asettanut KultaRahaksi Oy:n jälleen vuonna 2023 parhaaseen Suomen Vahvimmat Platina -luokkaan. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Platina-sertifikaatti myönnetään ainoastaan yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Platina-sertifikaattiin on oikeutettu ainoastaan 3 % yrityksistä. Asiakkaillemme tämä merkitsee sitä, että olemme myös taloudellisesti luotettava ja vakaa kumppani.

  Lue artikkeli
 • Kalevala koru historia
  Kullan myynti

  Kalevala Koru historia

  Kalevala Koru on saanut alkunsa kirjailija Elsa Heporaudan unelmasta. Heporauta perusti Kalevala Korun 1930 –luvulla; hän halusi pystyttää suomalaisen naisen kunniaksi patsaan ja ryhmä asiasta innostuneita naisia aloitti rahojen keräämisen patsaan valmistamiseksi. Mallit koruihin löydettiin Kansallismuseon kokoelmista. Kalevala Korun ensimmäinen korusarja esiteltiin joulukuussa 1937.

  Lue artikkeli
 • Kullan kierrättäminen
  Kullan myynti

  Jalometallien kierrätys kannattaa

  Käytettyjen kullan, hopean ja muiden jalometallien myynti ei ole pelkästään taloudellisesti kannattavaa, vaan se edustaa myös ympäristöystävällistä vaihtoehtoa. Tämä kestävä valinta vähentää merkittävästi tarvetta valmistaa uusia koruja, mikä puolestaan säästää arvokkaita luonnonvaroja.

  Lue artikkeli
 • Romukullan myynti
  Kullan myynti

  Romukullan myynti: 5 yleistä virhettä, jotka sinun tulisi välttää

  Yksi yleisimmistä virheistä on kullan arvon ymmärtämisen puute. Kullan arvo perustuu sen puhtauteen (karaatteihin), painoon ja markkinahintaan. Ennen myyntiä, on tärkeää tuntea kullan arvo ja sen arviointiprosessi, jotta saat oikeudenmukaisen hinnan. Jotkut myyjät myyvät kullan alle sen arvon, koska eivät tiedä, kuinka sitä arvostetaan. On suositeltavaa käydä läpi useita arviointeja ja käyttää tunnustettuja resursseja kullan hinnan seuraamiseen.

  Lue artikkeli
 • KultaRahaksi logo
  Vanhat

  KultaRahaksi –palvelu on tullut takaisin uuden omistajan ja uudistuneen palvelukonseptin voimin

  LEHDISTÖTIEDOTE 22.1.2015 Viime vuonna konkurssiin haettu KultaRahaksi Oy on aloittanut jälleen toimintansa, uuden omistajan voimin. Yrityksen omistajaksi ja ruoriin on astunut Kim Sirén, joka johti aiemmin Suomen Tenava päiväkodit Oy:tä.

  Lue artikkeli
 • Vanhat

  Veromätkyt tulevat maksuun – tänne syntyy vipinää

  Talouselämä 29.11.2013 ”Veromätkyt näkyvät kultakaupassa. ’Verovuoden 2012 jäännösveron ensimmäinen erä maksetaan toinen joulukuuta ja toinen erä kolmas helmikuuta. Mätkyjen maksupäivän lähestyminen on näkynyt viime päivinä vilkastuneena kullan myyntinä’, kertoo KultaRahaksi Oy:n toimitusjohtaja.” ”Suomalaisilla on edelleen yllättävän paljon ylimääräisiä ja käyttämättömiä kulta- ja hopeaesineitä. Niiden myyminen ja rahojen käyttäminen elämän menoihin kuten mätkyjen maksuun, on luonnollista.”

  Lue artikkeli