Laskuri

Laske korujesi arvo

Laskurilla voit tarkistaa maksamamme hinnan ennen kuin tuot tai lähetät kullan, hopean ja korut meille. Laskuri on erittäin helppokäyttöinen ja sen käyttö ei sido sinua mihinkään. Laskurin hinta päivittyy joka arkipäivä kello 9.

Jos laskuri ei näy, salli kaikki evästeet ja päivitä sivu.

Kokonaisarvo

Hinta perustuu antamiisi tietoihin ja päivän jalometalliarvoon.

Tilaa maksuton KultaPaketti®

Tilataksesi KultaPaketin sinun täytyy olla täysi-ikäinen.

Tilaa KultaPaketti puhelimella

Soita 029 000 1133

Laskurin ohje

Jos tiedät materiaalin lisäksi esineen jalometallipitoisuuden (karaatit) ja painon, niin saat tarkimman arvion. Voit toki lähettää meille esineesi ilman laskurin käyttöäkin. Laskurin otsikoiden yhteydessä on -merkki jota klikkaamalla saat lisätietoa kyseisestä aiheesta.

Kulta
Esimerkiksi: Kulta

Materiaali

Suomessa leimattujen esineiden pitoisuusluvun ympärillä oleva muoto kertoo esineessä käytetystä jalometallista. Kullan merkki on soikea, hopean leima suorakaide, platinan leima vinoneliö ja palladiumin symmetrinen nelikulmio.

Jalometallien leimat
Ostamme kultakoruja
Esimerkiksi: Kalevala koru

Esine

Timanttikorut luokittelemme neljään eri ryhmään. Kalevala, Lapponia, design- ja muotikoruista maksamme jopa moninkertaisen hinnan verrattuna siinä olevaan jalometallin arvoon. Jos esineesi ei ole mikään näistä, niin ostamme sen jalometalliromuna.

Näistä ostamme
Hopean ja kullan leimat
Esimerkiksi: 750 (18k)

Pitoisuus

Yleisimmät kullan ja valkokullan pitoisuudet ovat 750 (18K) ja 585 (14K). Kalevala, Lapponia ja muotikorujen hopeapitoisuus on tyypillisesti 925. Design-korujen pitoisuudet ovat melkein aina joko 813, 830, 916 tai 925. Jalometalliromun osalta yleisin käyttämämme pitoisuus on 813-925.

Hopean ja kullan leimat
Kultakorujen paino- ja hintaesimerkit
Esimerkiksi: 12 grammaa

Paino

Esineen painon voi kotona punnita keittiövaa’alla tai jos kauppias hyväksyy, niin vaikka kaupan hedelmävaa’alla. Keittiön vaaka ei ole tietenkään yhtä tarkka kuin Inspectan tarkastamat vaakamme, mutta sillä saa kuitenkin suuntaa antavan arvion esineen painosta.

Kullan painoesimerkit
Laskurin ohje
KOKONAISARVO: 366,55 €

HAE ARVIO

Klikkaamalla lopuksi HAE ARVIO-linkkiä, niin laskuri laskee sinulle hinnan. Tässä tapauksessa maksaisimme tästä Kalevala kultasormuksesta 366,55 € (hinta 21.11.2023). Oheisessa kuvassa näet mitä tietoja laskuriin voi täyttää.

Laskuriin
Timanttisormus 0.25ct
Esimerkki: Timanttisormus 0.25ct

Timanttikorut

Kuvan timanttikorun karaattimäärä on 0.25ct, joten valitse laskurissa ensin materiaaliksi valkokulta ja esineeksi Timanttikorut 0.1-0.29ct. Jos tiedät pitoisuuden ja painon, niin valitse ne lopuksi. Näin saat selville maksamamme hinnan tästä timanttisormuksesta.

Timanttikorut

Näitä ostamme

Ostamme koruja, kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia kaikissa sen muodoissaan. Maksamme ylimääräistä timanteista, brändistä ja designista.

Voit myydä meille kaikkien jalometallien lisäksi myös Kalevala, Lapponia, timantti, design- ja muotikoruja. Jälleenmyyntiin päätyvistä koruista pystymme maksamaan jopa moninkertaisen hinnan.