Yritys

KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy käynnisti vuonna 2009 kullanmyyntibuumin esiteltyään suomalaisille kätevän tavan muuttaa kulta rahaksi. Palvelu oli menestys, josta osoituksena 150 000 tyytyväistä asiakasta. Yrityksemme arvoihin kuuluu sekä suomalaisen kulttuuriperinnön että luonnon vaaliminen.

Dokumentoimme ostamamme suomalaiset Kalevala, Lapponia ja design-korut koruarkistoon. Siten korut ovat milloin tahansa suomalaisesta muotoilusta kiinnostuneen yleisön nähtävillä. Ostamamme kulta- ja hopearomu päätyy jälleenmyyntiin tai kierrätykseen. Jalometallien kierrätys säästää ympäristöä, sillä kaivostoiminta vaurioittaa luontoa ja vaikuttaa sen monimuotoisuuteen.

KultaRahaksi Oy

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Helsingin ostopiste
Ateneuminkuja 2
00100 Helsinki
asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi

Puhelin 029 000 1133
(max. 8,28 snt/puhelu + 17,04 snt/min)

Hallinto ja laskutus

KultaRahaksi Oy (y-tunnus 2345713-4)
Metsäpuro 15
10210 Inkoo
henna.vanhapiha@kultarahaksi.fi

KultaRahaksi Helsingin ostopiste
Luotettava kumppani hopea- ja kultakauppaan

KultaRahaksi Oy on platinaluokassa

Suomen Asiakastieto Oy on asettanut KultaRahaksi Oy:n jälleen vuonna 2023 parhaaseen Suomen Vahvimmat Platina -luokkaan. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen.

Platina-sertifikaatti myönnetään ainoastaan yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Platina-sertifikaattiin on oikeutettu ainoastaan 3 % yrityksistä. Asiakkaillemme tämä merkitsee sitä, että olemme myös taloudellisesti luotettava ja vakaa kumppani.

KultaRahaksi Oy Suomen vahvimmat platina
Ota yhteyttä

Kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Mikäli kaipaat arviota arvoesineiden arvosta, tutustu laskuriimme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Verkossa kulta vaihtaa omistajaa nopeasti