Ostopiste

KultaRahaksi® Helsinki

Tuo arvoesineesi arvioitavaksi paikan päälle Helsingin ostopisteellemme. Liikkeemme sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä Helsingin rautatieasemalta.

Yhteystiedot

Ateneuminkuja 2, 00100 Helsinki

ma-pe klo 9-17

Soita 029 000 1133
(max. 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi

KultaRahaksi Helsingin ostopiste

Näin löydät perille

Löydät meidät Ateneumin taidemuseon takana kulkevan Ateneuminkujan varrelta. Tervetuloa!

Mikonkadulta katsoen liikkeemme on ensimmäinen oikealta. Citycenterin (Makkaratalon) suunnalta katsottuna, olemme viimeinen liike vasemmalta.

Samassa liiketilassa on myös Caratia korukauppa.

KultaRahaksi Helsinki

Ostopisteen edut

Nopea arviointi

Nopea arviointi

Teemme arvioinnin odottaessasi, ehjiä esineitä vaurioittamatta. Käytössä röntgenanalysaattori.

Maksu 24 tunnin sisällä

Rahat tilille samana päivänä

Maksamme ennen klo 16 tehnyt kaupat tilillesi jo heti arviointipäivänä.

Käteismaksu

Käteismaksu

 Pienemmät kaupat voimme maksaa käteisellä.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä ostopisteelle myymisestä?

Olemme suomalainen yritys ja yksi ensimmäisistä toimijoista alalla. Siinä missä toiset sulattavat kaiken saamansa arvometallin ja maksavat pelkästään romukullasta. Kaikkea emme toki sulata, vaan ostamme myös koruja jälleeenmyyntiin ja silloin pystymme maksamaan huomattavasti enemmän.

Arvotamme saamamme esineet paitsi materiaalin ja painon, myös sen valmistajan ja design-arvon mukaan. Tutkimme leimat, merkinnät ja tutustumme esineen alkuperään. Hyväkuntoiset ja kiinnostavat esineet menevät jälleenmyyntiin ja niistä myös maksetaan enemmän kuin sulatukseen menevästä aineksesta. KultaRahaksi vastaanottaa paitsi kultaa, myös muista materiaaleista tehtyjä esineitä.

Maksamme rahat tilillesi yleensä arviointipäivänä. Kello 16 jälkeen tehdyt kaupat menevät maksuun seuraavana arkipäivänä.

Kyllä, tutkimme aina esineiden kultapitoisuuden tarkasti, joten tästä ei ole mitään haittaa.

Pyrimme käsittelemään kaikkia esineitä erittäin hellävaraisesti. Käytämme metallipitoisuuden arvioimiseen ensisijaisesti röntgenlaitetta. Jalometallipitoisuuden selvittämiseksi joudumme tietyissä erikoistapauksessa tekemään esineille testejä, jotka saattavat jättää esineeseen pienen jäljen. Teemme siinä tapauksessa testin aina mahdollisimman huomaamattomaan paikkaan. Jos kyseessä on Kalevala, Lapponia, muotikorut tai design- tai timanttikorut ryhmään kuuluva esine, niin silloin esinettä vahingoittavia testejä ei tehdä ilman omistajan erillistä suostumusta.

Rikkinäisistä, puutteellisista tai kunnostamista edellyttävistä jalometalliromuksi luokiteltuista esineistä irroitamme kivet jalometallipainon selvittämiseksi.

Meillä on ostopiste Helsingin keskustassa Ateneumin takana. Ateneuminkuja 2, 00100 Helsinki. Kiertueita emme tällä hetkellä järjestä.

Käytämme jalometallien ja muiden esineiden punnitsemiseen viranomaisten tarkastamia tarkkuusvaakoja. Tarkastus tehdä kolmen vuoden välein Inspectan toimesta.

Ota yhteyttä

Kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Mikäli kaipaat arviota arvoesineiden arvosta, tutustu laskuriimme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Verkossa kulta vaihtaa omistajaa nopeasti